Ce este WordPress. Agentie Web Design Bucuresti

Ce este platforma WordPress?

Una dintre cele mai populare platforme pentru crearea unui site web este WordPress. Datorită ușurinței de a instala platforma, o temă de design, interfața de administrare simpla de utilizat și a mii de pluginuri ce pot fi integrate rapid, peste 60% dintre site-urile disponibile în prezent sunt realizate pe acest tip de platformă.

Avantajele unui site realizat în WordPress

La acest capitol, site-urile WordPress se bucură de numeroase avantaje. Printre cele mai importante menționăm:

site-ul wordpress este simplu
Simplitate în utilizare

Nu trebuie să fiți un expert în IT sau un web design profesionist pentru a crea o pagină de site sau pentru a publica un articol.

site-ul wordpress oferta flexibilitate
Flexibilitate foarte mare

În WordPress poate fi creat aproape orice tip de site. Fie că este vorba despre un site business, un portal, un blog, forum, magazin online etc.

site-ul wordpress ofera instrumente usor de folosit
Instrumente de publicare ușor de folosit

Cu WordPress, crearea și planificarea conținutului sunt simplu de realizat. Puteți face ciorne, planifica publicarea unor articole, face revizii și reveni la variante anterioare.

administrare utilizatori in wordpress
Administrarea utilizatorilor

În funcție de acțiunile sau interacțiunea de care este nevoie, se pot crea profile pentru toți cei care își aduc contribuția la site, inclusiv utilizatorii, pentru a pune întrebări sau lăsa comentarii.

wordpress plugin-uri disponibile
Mii de pluginuri disponibile

Practic, orice funcție sau funcționalitate ați dori în prezent, există pentru ea zeci de plugin-uri gratuite și premium (contra cost).

wordpress optimizare motoare de cautare
Optimizare pentru motoarele de căutare

Algoritmii principalelor motoare de căutate sunt actualizați periodic pentru a oferi utilizatorilor siguranță, o experiență de navigare și informații cât mai apropiate de intențiile lor.

Preturi site wordpress

Ce prețuri au serviciile de creare site WordPress?

Pentru crearea unui site WordPress costurile pot varia foarte mult. Cu siguranță trebuie să includeți încă de la început costul domeniului și găzduire site. Apoi, în funcție de temă, personalizări, funcționalitățile dorite, securitate și performanțe, costurile pot atinge niveluri mari de buget.

Crearea unui website WordPress poate porni de la câteva sute de euro (la care se mai adaugă eventual costurile unei teme moderne și a unor plugin-uri profesionale, respectiv introducerea conținutului) și poate ajunge la mii de euro pentru proiectele de mari dimensiuni, modern, performant, cu conținut mare, urmărind atragerea și calificarea unui trafic de calitate.

Procesul de realizarea a unui site în Wordpress

Pașii pentru a finaliza un proiect rapid și eficient.

Când dezvoltăm un site în wordpress, etapizăm munca în câțiva pași esențiali. Este o procedură care ne ajută să realizăm un proiect rapid și eficient.

01
Stabilirea structurii site-ului

În primă fază vom analiza proiectul și vom identifica nevoile afacerii tale.

02
Alegerea unui design potrivit

Experții noștri vor implementa, pe baza strategiei stabilite, design-ul dorit.

03
Implementare

Specializați în cele mai noi tehnologii de front-end și back-end, programatorii noștri vor implementa funcționalitățile site-ului tău.

04
Testare și lansare

Aceasta este etapă finală în care testam site-ul și ne asigurăm că totul este în regulă, după care îl lansăm.

Agenție Web Design Bucuresti
De ce sa alegi o agenție de web design pentru site tău wordpress?

În momentul în care un utilizator ia contact pentru prima dată cu website-ul, va pune imediat o eticheta pe business-ul tau. Noi dorim sa te asiguram ca datorita cunoștințelor noastre vei primi doar feedback-uri pozitive si ca ulterior, vizitatorii vor fi transformați în clienții tăi fideli. Știm că fiecare client este unic, așa că vom personaliza designul site-ului în funcție de dorințele și preferințele tale!

Proiecte realizate in Wordpress

Daca nu ești încă hotărât, găsești aici câteva proiecte realizate de noi recent. Inspira-te si vizualizeaza succesul clienților noștri în mediul online! Hai sa construim împreună un site web potrivit afacerii tale pentru a-l face cat mai personalizat si de impact!

Întrebări frecvente despre site-urile wordpress

De ce să alegi WordPress în primul rând?

Există o multitudine de opțiuni atunci când vine vorba de crearea unui website. Ceea ce iți putem spune însă, este faptul că WordPress este una dintre cele mai accesibile variante și una dintre cele mai ușor de folosit. De asemenea, oferă foarte multe avantaje, printre care se numără miile de plugin-uri disponibile, costurile mici, flexibilitatea în privința tipologiei (blog, magazin online, site de prezentare, etc.)

De ce site-urile WordPress au nevoie de mentenanță?

Site-urile WordPress sunt cele mai utilizate și de aceea au devenit ținte pentru viruși și hackeri. Dacă nu dispui de mentenanță și nu beneficiezi de un plugin actualizat, s-ar putea să te confrunți cu o vulnerabilitate care poate conduce către daune ireversibile. Este bine să ai parte de mentenanță pentru ca cineva să se ocupe de toate update-urile necesare.

Voi putea să actualizez eu însumi site-ul după ce va fi terminat?

Da! Așa cum am menționat, WordPress este accesibil și nu necesită cunoștințe în programare pentru a-l utiliza. Tocmai de aceea, veți putea face actualizări de text, modificări de fotografii, veți putea adaugă pagini noi și veți putea modifica orice text pe cont propriu.

Ce se întâmplă dacă am nevoie de ajutor pentru site-ul meu pe parcurs?

Echipa noastră va fi mereu disponibilă pentru a vă ajuta la nevoie. Trebuie doar să ne solicitați suportul și noi vă vom sta la dispoziție. Pe lângă relația de lungă durată pe care o stabilim cu clienții noștri care implică și un ajutor necondiționat, oferim și servicii de mentenanță la care puteți apela oricând.

Pachete site-uri de prezentare wordpress

Alegeți una dintre ofertele noastre de preț cu design și funcționalități predefinite, propuse mai jos. Ofertele sunt bazate pe instalarea și utilizarea platformei WordPress și, in funcție de buget, cuprind teme și elemente de design personalizat, plugin-uri dedicate pentru performanță, securitate și optimizare SEO.

WP Start
de la 500 EUR
 • Personalizare 5 pagini principale
 • Design premium
 • Implementare plugin-uri standard
 • Imagini premium
 • Logo vectorial
 • Formulare de contact
 • Panou de administrare (CMS)
 • Suport IT 30 zile dupa lansare
 • + toate nevoile tale
WP Pro
de la 1200 EUR
 • Continut dinamic cu numar nelimitat de pagini, sub-pagini
 • Structura cu 2 variante lingvistice
 • Design premium personalizat (de la zero)
 • Programare plugin-uri conform cerintelor
 • Imagini premium
 • Logo vectorial
 • Panou de administrare (CMS)
 • Suport IT 6 luni dupa lansare
 • + toate nevoile tale
WP Premium
de la 2400 EUR
 • Continut dinamic cu numar nelimitat de pagini, sub-pagini
 • Structura cu 2-3 variante lingvistice
 • Design premium personalizat (de la zero)
 • Integrare API
 • Imagini premium
 • Logo vectorial
 • Panou de administrare (CMS)
 • Integrare plata cu card
 • Suport IT 12 luni dupa lansare
 • + toate nevoile tale

Cere o ofertă personalizată de creare a unui site în wordpress

Vrei să angajezi cei mai buni oameni în domeniile design și dezvoltare și să îți transformi proiectul în realitate? Ei bine, încetează să mai cauți. Trece-ți businessul la următorul nivel!

Mesajul cu succes