Care sunt serviciile de design pe care vi le oferim?

Oferim următoarele servicii în materie de grafic design:

Design cărți de vizită
de la 50 EUR + TVA

Realizarea designului cartilor de vizita dureaza 2-3 zile lucratoare. Va vom propune mai multe variante de grafica, la care veti putea aduce modificari intr-un numar limitat de 3 revizii gratuite. Macheta cartilor de vizita va fi livrata catre dvs. in format vectorial necesar pentru tipar, dar si in format jpg si png pentru preview. Pretul designului porneste de la 50 de euro + TVA, in functie de complexitatea cerințelor.

Bannere Web
de la 100 EUR + TVA

Acest serviciu este destinat campaniilor de publicitate Google Adwords si Facebook Ads si include 5 formate de bannere pentru același design, la care se pot face maxim doua revizii gratuite. Serviciul NU include conceptul/strategie de campanie, textele si procesarea de imagini ce nu au un background transparent. Toate acestea pot fi realizate la cerere de către designerul nostru contra unui cost suplimentar.

Semnătură Email
de la 20 EUR + TVA

Crearea designului pentru semnatura e-mail se va realiza intr-o zi lucratoare. Fisierul va fi livrat in format HTML si veti avea parte de suport pentru implementare din partea echipei noastre. Pretul porneste de la 20 de euro + TVA.

Materiale Promoționale
de la 50 EUR + TVA

Crearea designului pentru semnătura e-mail se va realiza într-o zi lucrătoare. Fișierul va fi livrat în format HTML și veți avea parte de suport pentru implementare din partea echipei noastre. Pretul porneste de la 20 de euro + TVA.

Banner Outdoor / Mesh / Roll-Up
de la 120 EUR + TVA

Realizarea designului pentru un banner outdoor dureaza aproximativ 1-2 zile lucratoare. Veti primi mai multe variante de design pana cand acestea indeplinesc asteptarile dvs. Daca in realizarea designului va fi necesara integrarea de imagini stock, acestea vor fi furnizate de catre compania noastra. Pretul porneste de la 120 de euro + TVA si poate varia in functie de cerintele clientului.

Broșuri / Pliante / Flyere / Cataloage
de la 30 EUR + TVA

Realizăm broșuri, pliante, flyere și cataloage personalizate, cu design unic, modern și atractiv, menite sa consolideze imaginea brandului dvs., reprezentând totodată mijloace importante de promovare. Realizăm broșuri, pliante, flyere și cataloage în toate formatele pe care le doriți. Prețul începe de la 30 de euro + TVA.

Agentie Web Design București

Servicii Design Grafic

Prin intermediul agentiei noastre de publicitate, beneficiezi de servicii de design grafic pentru dezvoltarea afacerii tale. Ne dorim tot ce este mai bun pentru business-ul tau si utilizam cele mai bune strategii pentru a-l propulsa intr-un timp scurt! Contacteaza-ne si tu pentru servicii grafica, iar noi ne asiguram sa-ti livram cele mai bune rezultate!

Câteva dintre proiectele noastre

Dacă nu ești încă hotărât, găsești aici câteva proiecte realizate de noi recent. Inspiră-te și vizualizează succesul clienților noștri în mediul online!

    Solicita o cotație de preț personalizată!

    Vrei să angajezi cei mai buni oameni în domeniile design și dezvoltare și să îți transformi proiectul în realitate? Ei bine, încetează să mai cauți. Trece-ți businessul la următorul nivel!

    Mesajul cu succes