Alege agentia de web design potrivita pentru business-ul tau

Atunci cand te gandesti sa iti lansezi o pagina web una dintre cele mai parti este alegerea design-ului. Fie că alegi să lucrezi cu un singur web designer sau cu o agentie web design, portofoliul, experiența și cunoștințele de marketing și SEO sunt elementele care îți pot influența decizia.

Trebuie sa te asiguri ca vei alege o firma care sa fie capabila sa iti creeze site-ul web sau magazinul online care sa reprezinte cat mai fidel viziunea ta asupra acelei afaceri, sa se incadreze in bugetul pe care il ai, si, nu in ultimul rand, sa-ti livreze site-ul promis la timp.
Portofoliul pe care îl are o agenție web design trebuie să includă în mod obligatoriu site-uri funcționale, care sunt utilizate în mod curent. În caz contrar, ar trebui să îți pui un semn de întrebare.

Un portofoliu bogat denotă o experiență bogată, atât în domeniul web design-ului, cât și în relațiile cu clienții.

O agenție web design cu o experiență extrem de bogată dar un portofoliu care include site-uri tradiționale, demodate sau care nu satisfac cerințele web browserelor, a utilizatorilor și a deținătorilor, nu îți poate oferi ceea ce ai nevoie. Așadar, este important să te asiguri că web designerii cu care vei colabora se informează constant și că aplică cele mai noi concepte atunci când construiesc site-uri noi.

Concurenta pe web design este mare si, asa cum este si normal intr-un segment de piata atat de competitiv, ofertele de creare de site-uri web pe care le vei primi vor fi foarte variate.

X