Despre noi

Streaming online & training

DirectSoft este compania care isi masoara succesul prin reusitele clientilor sai. Oferim cele mai bune servicii de Web Design si Promovare Online tocmai pentru ca stim sa ascultam si sa intelegem nevoile business-urilor cu care lucram. Agentia DirectSoft a invatat asta de-a lungul timpului impreuna cu clientii sai si este pregatita sa livreze servicii excelente si business-ului tau.

Nu ezita sa ne contactezi pentru orice nevoie are afacerea ta sin oi garantam ca avem solutia potrivita.

Filozofia Noastra

Diferenta fata de concurenta noastra o facem si o vom face prin rezultatele concrete obtinute in toate proiectele realizate, astfel noi propunem clientului solutii care, intr-un interval de timp stabilit in urma unei analize de specialitate, vor duce la obtinerea unor cresteri a vizibilitatii firmei si mai ales a numarului de potentiali clienti pentru produsele si serviciile promovate.

Serviciile noastre

Servicii Complete de Web Design si Promovare Online

Site-uri de prezentare

Un site web trebuie sa arate bine, sa fie original si sa aduca vanzari. Designerii nostri bifeaza toate aceste cerinte de business.

Optimizare SEO

Pentru ca site-ul sau magazinul dvs. online merita expunerea la care visati, DirectSoft va ofera cele mai bune servicii de optimizare SEO.

Campanii Google Adwords

Campanii Google Adwords – te ajuta sa vinzi, indiferent de bugetul pe care il ai la dispozitie. Expertii Plum Media iti pot arata cum.

Promovare Online Rapida

Ajutam o multitudine de tipuri de business sa se promoveze in online prin Google Adwords, social media, email marketing sau servicii de copywriting.

Design Grafic

Publicitatea facuta corect si gandita bine va vor aduce clienti noi.
De-aia suntem aici.

Consultanta Web

Oferim consultanta web pentru businessurile cu experienta, care vor sa-si regandeasca strategia, insa si antreprenorilor aflati la inceput de drum.

Echipa noastra

Te intrebi cum iti poti creste afacerea?

Serviciile noastre de streaming online prin internet personalizate si eficiente, iti vor oferi mereu rezultate reale, coerente si cuantificabile!
X